Muzikale Leiding

Het Vierhouterkoor heeft een nieuwe dirigent!!

Vanaf het seizoen 2018 - 2019, is de muzikale leiding van "Het Vierhouterkoor "

in handen van Sander Worrell uit Harderwijk.

Sander werd in Bilthoven geboren (1978). Hij volgde de opleiding Schoolmuziek in Utrecht en Amsterdam.

Hij stond op zestienjarige leeftijd al voor zijn eerste koor. Al vroeg was duidelijk, dat muziek maken en anderen enthousiasmeren om mee te doen zijn weg was.

Het dirigeren en pianospel bestaan uit het overbrengen van emoties, om daarmee de koorleden te overtuigen van de gewenste interpretatie en motivatie van de aangeboden muziekstukken.

Mede dankzij overredingskracht heeft hij de touwtjes strak in handen. Naast het muzikaal (bege)leiden van diverse koren in de regio, organiseert Sander met regelmaat kleinere en grote koorprojecten, schrijft hij arrangementen en is hij werkzaam als freelance pianist, artistiek leider en coach. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in zijn studio, waar hij werkt aan kleinschalige (cd-) producties.

Al met al is het Vierhouterkoor zeer content met haar muzikale leider.