Nieuws en Activiteiten

5 mei 2020  Korenfestival  "75 jaar Bevrijding"  Vierhouten

75 jaar bevrijding gaan wij op 5 mei 2020 vieren met een Korenfestival in Vierhouten. Op drie podia in het dorp presenteren verschillende koren uit de regio zich. En natuurlijk is het Vierhouter Koor ook van de partij. Ieder koor treedt tweemaal een half uur op. Het festival start om 13 uur, en rond 17 uur sluiten we af met een finale samenzang bij het Dorpshuis, onder leiding van Sander Worrell, de dirigent van het Vierhouter Koor.

We werken nauw samen met de Dorpsgemeenschap Vierhouten, Hotel Restaurant De Vossenberg en Hotel Vierhouten. Bij deze drie partners zijn ook de podia gesitueerd, waar alle koren optreden.

Vanuit het Vierhouter Koor worden alle lijntjes gecoördineerd door projectleider
Clina van Malkenhorst.

In januari hebben we koren uit de omgeving gevraagd om op te treden op ons festival.
We kregen enthousiaste reacties. Natuurlijk moeten ook de financiën geregeld worden en daarom hebben we verschillende sponsoren benaderd voor financiële ondersteuning.
Na overleg met de gemeente is een evenementenvergunning aangevraagd, een calamiteitenplan opgesteld en zijn offertes aangevraagd voor diverse zaken.
De organisatie draait op volle toeren!

De drie podia zijn op 5 mei te vinden op de volgende locaties:

Dorpshuis Horsterhoek -  Elspeterbosweg 26

Hotel Restaurant De Vossenberg - Elspeterbosweg 1

Hotel Vierhouten - Tongerenseweg 1.

Vanaf nu zullen we regelmatig het laatste nieuws op deze plek bekend maken.

Te beginnen met:

3 maart 2020

Definitief besluit: we kunnen los!

18 april 2020          "Koffieconcert - Catharinakapel"

Locatie: Klooster 1, 3841 EN  Harderwijk van 10:30 - 12:00 uur.

"INLOOPAVOND(en)"

Heb jij mooie noten op je zang?
Altijd al eens willen zingen in een koor?
Kom eens langs en zing met ons mee!

Adres: Dorpshuis "Horsterhoek" Vierhouten  Elspeterbosweg 26

We zijn er (bijna) iedere dinsdag om 20:00 uur.
Stuur voor de zekerheid een mailtje naar: secretaris@vierhouterkoor.nl